Ce facem cu ambalajele de la cadouri? Polaris: “Colectați selectiv hârtia, cartonul, plasticul sau refolosiți-le. Spor la cumpărături și nu uitați să reciclați”

0
51

Este oficial sezonul sărbătorilor și timpul pentru cumpărarea cadourilor pentru cei dragi. Majoritatea comenzilor online sunt livrate în cutii de carton, pe care înainte de a le arunca, Polaris recomandă ruperea lor și plierea.

Cutiile care nu au fost aplatizate sunt foarte greu de transportat, ocupând spațiu prețios. De asemenea, este important să fie uscate înainte de reciclare deoarece cartonul umed poate deteriora mașinile utilizate în cele mai multe instalații de reciclare.

În general, coletele vin insoțite de materiale de marketing pentru a te convinge să cumperi alte produse din colecția lor. Cel mai bine este să le citești și apoi să le colectezi pentru a fi reciclate. Primim și facem foarte multe cadouri, frumos ambalate în nenumărate hârtii, cutii, pungi.

Polaris spune că tot ce trebuie să facem este să colectam selectiv hârtia, cartonul, plasticul, sau să le refolosim, dacă sunt în stare bună, cu altă ocazie sau de ce nu la sărbătorile viitoare. Spor la cumpărături și nu uitați să reciclați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.