Ce spune liderul PNL Constanța despre demisia din partid a lui Gheorghe Muhscină și candidatura acestuia ca independent

2
483
Bogdan Hutuca , Gheorghe Muhscina

Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a transmis un mesaj, o reacție a faptului că Gheorghe Muscină, fost consilier PNL, și-a dat demisia din partid și și-a anunțat candidatura la șefia Consiliului Județean Constanța ca independent. Muscină acuză PNL Constanța că a făcut blat cu PSD, iar această afirmație nu putea rămâne fără reacții din partea conducerii partidului din care și-a dat demisia.

”Am transmis, în nenumărate rânduri, că PNL are linia trasată: se află în opoziție totală față de PSD și nu face niciun compromis. Obiectivul nostru este obținerea victoriei la Constanța. Domnul Gheorghe Muhscină știe bine că această candidatură nu folosește la nimic, așa cum știe bine că această candidatură este doar în favoarea PSD-ului. Astăzi, a ales un drum propriu, după ce nu a mai călcat pe la partid, asadar pot doar să îi urez: ”Drum bun!”chiar daca eu consider că această capcană în care a căzut nu îl caracterizează.

În momentul de față, PSD este încolțit si încearcă cu orice pret să se salveze. În același timp, pentru a evita o ciocnire directă cu candidații PNL, PSD-iștii – și aici mă refer la Făgădău și Țuțuianu- fac apel la scheme din Războiul Rece. Inventează candidați, scot de la naftalină persoane uitate, încercând să arunce în spațiul public tot felul de candidați-paraziți, care să acapareze atenția publică.

PNL rămâne partidul care are un singur scop: acela de a învinge PSD, după 20 de ani, oricât de grea ar părea această luptă electorală și oricâți speculanți electorali își vor anunța candidatura”, se arată în comunicatul transmis de Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

D.A.

2 COMENTARII

  1. Să eliminăm PSD – ul asa cum trebuie, construind o dreaptă unită. Asa cum nu au facut pentru noi nimic in tot acest timp, nu vor face nici de acum. Sustin dreapta unita!

  2. Cred ca PNL trebuia sa vina cu un alt candidat daca dorea cu adevarat sa-l bata pe Fagadau. Din pacate, Chitac va pierde din nou si PSD va ramane atat la primarie, cat si la CJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.