Cei care răspândesc informații false sunt denumiți ,,criminali’’ de către șeful Pfizer

0
70

Albert Bourla, șeful Pfizer declară că, oamenii care răspândesc informații înșelătoare/incorecte despre vaccinurile Covid-19 sunt ,,criminali’’ deoarece aceștia ,,au costat literalmente milioane de vieți’’. Totodată el face referire la faptul că, totul ar putea reveni la normal cu condiția ca cei nevaccinați să se vaccineze.

Vorbind cu think tank-ul Atlantic Council din Washington D.C., Bourla a spus că există un grup „foarte mic” de oameni care distribuie intenționat informații greșite cu privire la fotografii, inducându-i în eroare pe cei care ezită deja să se vaccineze.

„Acești oameni sunt criminali”, a spus el CEO-ul Consiliului Atlantic, Frederick Kempe. „Nu sunt oameni răi. Sunt criminali pentru că au costat literalmente milioane de vieți”, a adăugat Kempe.

Milioane de adulți eligibili din Statele Unite ale Americii nu s-au vaccinat până în momentul de față, deși în cea mai mare parte a acestui an vaccinurile au stat la dispoziția majorității americanilor, această fiind nemulțumirea ce vine din partea lui Bourla, conform stiripesurse.ro.

“Dezinformarea joacă probabil un rol important’’ afirmă experții în sănătate publică. Potrivit unui sondaj publicat luni (8.11.2021), de Kaisler Family Foundation, mai mult de trei sferturi dintre adulții din SUA fie au convingerea sau au nesiguranțe de cel puțin una dintre cele opt declarații false despre Covid sau vaccinuri, adulții nevaccinati și republicanii fiind printre cei care cel mai probabil dețin cenceptii greșite.

Printre informațiile false pe care aceștia se bazează, se numără faptul că vaccinurile Covid ar conține microcipuri, sau că ar provoca infertilitate și chiar schimba ADN-ul cuiva, conform sondajului.

Bourla a mai precizat că:“Singurul lucru case se află între noul mod de viață și stilul actual este, sincer, ezitarea față de vaccinări’’. 

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.