Cei doi polițiști dispăruți în munți, ieri după-amiază, au fost găsiți

0
206
Foto-realitatea.net

Doi poliţişti din Vişeu de Sus s-au rătăcit, luni, în timp ce patrulau. Aceştia au fost căutaţi toată noaptea, iar marți dimineaţa au fost găsiţi în localitatea Borşa, la graniţa cu Ucraina. Ei sunt bine şi au spus că s-au rătăcit într-o zonă fără acoperire GSM, transmite Realitatea.net.

Cei doi poliţişti de frontieră de la Vişeu de Sus nu au apărut la schimbul de tură, la ora 17.00. Alarma s-a dat însă în jurul orei 21.45, când aceştia tot nu apăruseră.

În data de 31.05.2021, o patrulă formată din doi poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Vişeu de Sus, care executa misiuni specifice de supraveghere a frontierei într-o zonă montană greu accesibilă (zona Borşa), nu s-a întors din misiune la ora stabilită şi nu a putut fi contactată prin mijloacele de comunicaţii aflate în dotare. În momentul de faţă, structurile poliţiei de frontieră din zonă, împreună cu toate forţele de sprijin din cadrul structurilor MAI, autorităţilor locale şi de cooperare pe plan local, sunt angrenate în acţiunea de găsire a celor doi poliţişti de frontieră”, a spus purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Directorul Serviciului Public Salvamont Maramureş, Dan Benga, informase anterior că doi poliţişti de frontieră de la Sectorul Vişeu care ar fi trebuit să se prezinte la post după o patrulare în Munţii Maramureşului sunt căutaţi de echipele Salvamont.

Un caz care se anunţă delicat… Doi poliţişti de la Poliţia de Frontieră Vişeu care trebuiau să iasă din serviciu în jurul orelor 17,00 şi trebuiau să predea schimbul colegilor nu au mai ajuns la punctul de întâlnire. Zona lor de patrulare este cu acces foarte dificil şi aproape de graniţa cu Ucraina. Am plecat spre Vişeu cu 14 salvatori montani ai SPJ Salvamont Maramureş”, a spus Dan Benga. 

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.