Cel mai exclusivist concept store, inaugurat la Constanța

0
1798

Constănțenii au acces la colecții ale designerilor de top din România. Și asta pentru că vineri, 3 iulie a.c., s-a deschis Studio Distriqt, cel mai exclusivist concept store.

Buna!❤️Incepand cu acest weekend se deschide in Constanta STUDIO DISTRIQT @studio_distriqt cel mai exclusivist concept store , in care veti regasi cele mai noi colectii ale designerilor de top din Romania, alaturi de o selectie de lux de parfumuri, pantofi, bijuterii si ochelari de soare Gucci✨Va asteptam din data de 3 iulie ora 16 la @studio_distriqt in Constanta , str. IG Duca nr.32 pentru o super experienta de shopping cu stil ✨❤️❤️❤️ Studio Distriqt Lizeta Haralambie @michell_0778

Publicată de Catalin Botezatu pe Vineri, 3 iulie 2020

Produsele de lux le găsiți pe strada IG Duca, nr. 32. La inaugurarea magazinului au participat Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Raluca Bădulescu, Alexandru Raicu. Evenimentul a fost pus la punct de Lizeta Haralambie. Tot aici a avut loc și o prezentare de modă. Constănțeanca Alessandra Cionca a prezentat prima ei colecție.

Aici veți regăsi cele mai noi colecții ale designerilor de top din România, alături de o selecție de lux de parfumuri, pantofi și bijuterii. Vă așteptăm pentru o super experiență de shopping cu stil. Orice oraș are nevoie de un astfel de magazin“, a anunțat Cătălin Botezatu pe rețelele de socializare. 

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.