Cel mai modern loc de joacă din Mihail Kogălniceanu a fost inaugurat

0
412
Noul loc de joacă din Mihail Kogălniceanu - Foto: Primăria Mihail Kogălniceanu

Schimbările din comuna Mihail Kogălniceanu se văd cu ochiul liber, iar acest lucru nu este de mirare deoarece, în ultimii patru ani, primarul Ancuța Belu a atras fonduri europene de peste 10 milioane de euro. Prin intermediul acestor fonduri au fost asfaltate drumurile în proporție de 70%, au fost construite două noi grădinițe, iar exemplele pot continua.

Recent a fost inaugurat cel mai modern loc de joacă pentru copii din Mihail Kogălniceanu, iar primarul Ancuța Belu susține că se va continua și cu amenajarea locuri de joacă și în satele Piatra, Palazu Mic, Grup Social Ceres si Grup Social Sibioara.

”Este un loc de joacă și recreere modern în care copiii petrec o mare parte din timpul liber. Aici ei au posibilitatea să petreacă un mod sănătos și activ de viață, fiind o alternativă eficientă de petrecere a timpului în aer liber și nu în fața calculatorului sau telefonului. Un zâmbet pentru fiecare copil și rugămintea de a prețui si păstra lucrurile frumoase pe care încercăm să le oferim lor, cele mai importante ființe din viata noastră. Vom continua cu amenajarea acestor locuri de joacă și în satele Piatra, Palazu Mic, Grup Social Ceres si Grup Social Sibioara”, a precizat Ancuța Belu.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.