Cel puțin zece mașini, zgâriate pe bulevardul Tomis, într-o parcare: Poliţia face verificări

0
2150
sursa foto; Facebook

Marţi seară, un constănțean a sesizat oamenii legii că mai multe mașini au fost zgâriate pe bulevardul Tomis. Polițiștii constănțeni au deschis dosar penal pentru distrugere.

Cel puțin zece mașini au fost zgâriate marţi seară, în cartierul Tomis Nord, chiar într-o parcare de pe bulevardul Tomis, a anunțat un constănțean oamenii legii. Apoi, a transmis pe Facebook acest anunț, pentru ca proprietarii de mașini să coboare și să reclame distrugerea autoturismelor polițiștilor constănțeni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit, deocamdată, că cinci autoturisme prezentau zgârieturi la nivelul capitelor, au demarat cercetările și au deschis dosar penal pentru distrugere.

„În această seară (marţi seara – n.r.), în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 2 Constanța au fost sesizați de către un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că autoturismul său, care se afla parcat pe Bulevardul Tomis din municipiul Constanța, ar fi fost zgâriat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că, în aceeași parcare, alte patru autoturisme prezentau zgârieturi la nivelul capotelor. 


În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere“, ne-a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.