Cele două variante propuse pentru regulamentul parcărilor din Constanța. Deputatul USR Stelian Ion: „Primarul Chițac pare că are o bună coordonare cu PSD”

0
311

Președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe și deputatul USR Constanța, Stelian Ion, au vorbit, printre altele, în cadrul unei conferințe de presă, vineri, 2 septembrie a.c., despre cele două variante ale regulamentului parcărilor, puse în consultare publică. O variantă este propusă de consilierii locali PSD Constanța, iar cealaltă de consilierii PNL – USR.

Dumitru Caragheorghe a transmis că există posibilitatea ca cele două variante să fie adoptate în Consiliul Local Constanța.

„Dacă vor fi supuse la vot pe ordinea de zi. Cele două proiecte pot să fie votate”, a spus Caragheorghe.

Deputatul constănțean, Stelian Ion, a spus că ar fi o situație absurdă și nu crede că se va întâmpla acest lucru.

„E puțin probabil, unul îl exclude pe celălalt. Rămâne în picioare ultimul votat. Eu spun că este o situație absurdă și nu se va întâmpla acest lucru”, a spus Stelian Ion.

Președintele USR Constanța a spus că regulamentul PNL – USR are îmbunătățiri față de varianta propusă de PSD.

„Prevederile din regulamentul în care s-a discutat la masă cu toate partidele conțin, practic, cam tot ce avea și PSD, chiar sunt îmbunătățiri mai mari decât ceea ce propune PSD”, a transmis Caragheorghe.

Deputatul constănțean Stelian Ion a spus despre primarul Vergil Chițac că „pare că are o bună coordonare cu PSD”.

„Legat de motivul pentru care se găsesc ambele propuneri în dezbatere publică, nu putem decât să constatăm că nu se întâmplă foarte des coincidențe în administrația publică, lucrurile nu sunt lăsate la voia întâmplării, primarul Chițac știa de acest lucru și pare că are o bună coordonare cu PSD și un foarte bun dialog cu PSD”, a spus Stelian Ion.

Citește și: Un singur regulament al parcărilor, două tabere: PSD și PNL – USR – focuspress.ro

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.