Centrul pentru Tineret „Jean Constantin“ nu-și va schimba destinația

0
368

Consiliul Județean Constanța neagă zvonurilor apărute în ultimele zile, cu privire la intenția conducerii de a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ din municipiul Constanța, ce a fost reabilitat prin accesarea de fonduri europene.

Destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ din municipiul Constanța nu poate fi schimbată, conform indicațiilor cererii de finanțare europeană pe baza căreia s-a făcut reabilitarea.

„Centrul Multifuncţional Educativ Pentru Tineret se doreşte să se constituie într-un obiectiv unic la nivelul Polului Naţional de Creştere Constanţa şi la nivelul întregului judeţ, reunind sub auspiciile sale activităţi educative, culturale, terapeutice, de agrement cu mare valoare socială.

Nevoia pentru un astfel de centru este evidentă, întrucât actualmente tinerii constanțeni nu dispun de un spațiu destinat cu precădere lor, în care să poată desfășura diferite tipuri de activități, să primească sprijin și să petreacă totodată un timp liber de calitate“, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Constanța.

Printre ei se numără și studenții, care au fost incluși ca principali beneficiari ai proiectului, fiind vorba de toți tinerii județului Constanța, fără discriminare.

„Principalii beneficiari direcți ai proiectului sunt tinerii din Polul Naţional de Creştere Constanţa. Cei 152.075 de tineri (preşcolari, elevi, liceeni, studenţi) ai judeţului Constanţa, fară discriminare de orice fel care vor putea beneficia de o structură socio-culturală adaptată nevoilor lor de dezvoltare şi integrare în societatea contemporană“, a mai transmis Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente din cadrul C.J.C.

V.I.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.