Ceremonie pe faleza Cazino: soldații americani și români au fost premiați!

0
638

Soldați americani și români, premiați pe faleza Cazino. #WeAreNATOÎn aceste momente, în fața Cazinoului din Constanța, se desfășoară ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul "German Armed Forces Proficiency Badge". Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța. În prezența primarului municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău și a domnului comandant Larry Vaughn, participanții care au obținut rezultate bune la toate probele sunt recompensați simbolic cu insigna specifică acestui exercițiu militar.Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii au luat măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19.Participanții la eveniment stau pe scaunele amplasate pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, respectiv 21 de scaune pentru invitați și 50 de scaune pentru militarii prezenți la ceremonial;Se asigură distanțarea de 2 metri între scaunele amplasate;Spațiul de desfășurare a evenimentului este delimitat de către organizatori, cu sprijinul I.J.J. Constanța, cu garduri, pentru asigurarea arealului de desfășurare precum și a distanțării sociale; în spațiul astfel delimitat se asigură zone distincte pentru invitați, oficialități, militari;Spațiul este astfel delimitat încât să se poată asigura circulația pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, de către publicul neparticipant în mod direct la eveniment, pe o distanță de 3 m de la marginea delimitată în acest scop;Pe culoarele de acces se asigură zone de afluire și defluire, prevăzute cu filtre/spații delimitate pentru a asigura/verifica respectarea măsurilor legale, respectiv termometrizarea participanților, purtarea de mască (va fi obligatorie pe toată durata evenimentului), dezinfectarea manuală cu substanțele avizate în acest scop.Black Sea Area Support Team

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 28 iunie 2020

Soldați americani și români au fost premiați pe faleza Cazino. Duminică, în fața Cazinoului din Constanța, s-a desfășurat ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul “German Armed Forces Proficiency Badge”. Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța.

În prezența primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău și a comandantului Larry Vaughn, participanții care au obținut rezultate bune la toate probele sunt recompensați simbolic cu insigna specifică acestui exercițiu militar.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii au luat măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

Participanții la eveniment au stat pe scaunele amplasate pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, respectiv 21 de scaune pentru invitați și 50 de scaune pentru militarii prezenți la ceremonial.

Totodată s-a asigurat distanțarea de 2 metri între scaunele amplasate.

Spațiul de desfășurare a evenimentului a fost delimitat de către organizatori, cu sprijinul I.J.J. Constanța, cu garduri, pentru asigurarea arealului de desfășurare precum și a distanțării sociale; în spațiul astfel delimitat se asigură zone distincte pentru invitați, oficialități, militari.

Spațiul a fost astfel delimitat încât să se poată asigura circulația pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, de către publicul neparticipant în mod direct la eveniment, pe o distanță de 3 m de la marginea delimitată în acest scop.

Pe culoarele de acces s-au asigurat zone de afluire și defluire, prevăzute cu filtre/spații delimitate pentru a asigura/verifica respectarea măsurilor legale, respectiv termometrizarea participanților, purtarea de mască (a fost obligatorie pe toată durata evenimentului), dezinfectarea mâinilor cu substanțele avizate în acest scop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.