Cererile pentru autorizațiile de construire și certificatele de urbanism se pot depune, de astăzi, și on-line

0
296

Primăria Municipiului Constanța lansează o platformă digitală ce le dă posibilitatea tuturor persoanelor să depună on-line cererile pentru eliberarea certificatelor de urbanism a și autorizațiilor de construire sau de desființare. Aplicația poate fi accesată pe https://urbanism.primaria-constanta.ro/Urbanism/firstPage.jsp#.

De astăzi, cererile pentru eliberarea certificatelor de urbanism și autorizațiilor de construire sau de de desființare, precum și a altor documente care fac parte din procesul de autorizare a lucrărilor, în conformitate cu Legea 50/1991, pot fi depuse și on-line, fără a mai fi nevoie deplasarea birourile din Primăriei Municipiului Constanța. Ele pot fi depuse pe https://urbanism.primaria-constanta.ro/Urbanism/firstPage.jsp#, aplicație ce poate fi accesată și de pe site-ul administrației locale – www.primaria-constanta.ro.

„Autoritatea locală continuă, astfel, procesul de digitalizare în cadrul instituției și simplifică procedura de depunere și obținere a documentațiilor de urbanism. Începând de astăzi, actele necesare pentru emiterea docmentelor amintite se pot depune atât on-line, prin portal, dar și fizic, la Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall“, au transmis reprezentații Primăriei Municipiului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.