CERONAV organizează cursuri accesibile oricărui pasionat de mare. Cupșa: Cam de la 120 de euro un curs de navigație cu motor, la 300 de euro unul pentru navigația cu vele

0
379

Navigator poți fi și tu, nu doar cei care fac din voiajul pe mare o profesie, susține directorul CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa. Dragostea de mare, câteva skill-uri dobândite la un curs și o mică ambarcațiune cu motor sau cu vele sunt la îndemâna oricui.

“Marea este mult mai frumoasă de pe mare decât de pe uscat! Pentru cei care visează să conducă o ambarcațiune de agrement, până la 24 de metri lungime, CERONAV organizează cursuri la standarde internaționale cu flota proprie de ambarcațiuni cu motor și velierul “Speranța”. Cursurile sunt accesibile oricărui pasionat de mare: cam de la 120 de euro un curs de navigație cu motor, la 300 de euro unul pentru navigația cu vele. În vacanțe, în timpul liber, ca hobby – pe o ambarcațiune proprie, închiriată sau împrumutată, pe mare sau pe ape navigabile interioare, plăcerea de a naviga nu poate fi înlocuită cu nimic. Vânt bun tuturor celor care puneți piciorul pe o navă!“, susține Ovidiu Sorin Cupșa, directorul CERONAV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.