Chelaru: Educația este o prioritate pentru orașul nostru. Continuăm lucrările de modernizare a Liceului Lazăr Edeleanu

1
116

Primăria Năvodari continuă lucrările de modernizare a Liceului Lazăr Edeleanu. Edilul Florin Chelaru susţine că se lucrează la interior, la etajele superioare pentru schimbarea instalației electrice și a tâmplăriei, dar și la exterior pentru refacerea fațadelor! În cadrul proiectului este prinsă și sala de sport a liceului, care va fi modernizată!

Investiția este realizată de Primăria Năvodari și se desfășoară cu finanțare europeană în valoare de 9,5 milioane de lei. Proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Liceului Tehnologic Lazăr Edeleanu Năvodari” face parte din Programului Operaţional Regional 2014-2020.

“Educația este o prioritate pentru orașul nostru. Continuăm lucrările de modernizare a Liceului Lazăr Edeleanu. Proiectul prevede izolarea termică a pereților exteriori, termoizolarea pereților în zona soclului, izolarea termică a planșeului peste sol, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare existente, asigurarea unui nivel ridicat de etanșeitate la aer a clădirii, termo-hidroizolarea terasei, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată de viață mare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice pentru consum propriu“, susţine edilul.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. Educatie patroni: rugam verificare firma ‘criveanu-optic’ cu 2sedii: vizavi de anaf tomis3 si i gh duca colt cuza-voda/nu are preturi afisate la ochelari si ochelari gresit facuti dupa reteta optometrist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.