Chelaru, întâlnire cu agenții economici din HORECA și Poliția din Năvodari: O atitudine de bun-simț ne va ajuta să evităm carantinarea orașului nostru

0
173

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a organizat miercuri o întâlnire foarte importantă cu agenții economici din industria HORECA, conducerea Poliției Naționale și a Poliției Locale din orașul nostru pe tema respectării măsurilor anti-COVID.

Așa cum am repetat de nenumărate ori, nu îmi doresc măsuri extreme și acțiuni în forță împotriva agenților economici, însă nici nu putem tolera încălcările legii care, în cele din urmă, afectează întreaga comunitate locală. Consider că o atitudine de bun-simț din partea tuturor ne va ajuta să evităm problemele și chiar mai rău carantinarea orașului nostru. Comandantul Poliției Năvodari, insp. Adrian Solcan, le-a transmis agenților economici că scopul comun al tuturor este să trecem cât mai repede și în condiții de siguranță peste această perioadă, dar e necesar ca măsurile să fie respectate. Rolul nostru nu este acela de a vă sancționa, dar trebuie să respectați legea!”, susține edilul.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.