Chelaru: “Zona din spatele fostei Poște va fi transformată în parcare, cu spații verzi și alei de acces”

0
804

Zona blocului M1C, din spatele fostei Poște din Năvodari, va fi transformată în parcare, cu spații verzi și alei de acces.

Așa cum am discutat și cu locatarii din zonă, vom reabilita întreg perimetrul din spatele fostei Poște. Vom igieniza, vom construi o parcare pe aprox. 1.400 mp, vom amenaja spații verzi și alei de acces! Astăzi au început lucrările și împreună cu responsabilii din Primărie am fost la fața locului pentru a stabili ultimele detalii! Ne dorim aici un spațiu curat și cu funcționalitate urbană pentru toți cei care locuiesc în apropiere“, susține primarul Florin Chelaru.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.