Chițac: Oare ar fi fost normal să asfaltăm Bulevardul Lăpușneanu înainte să schimbăm conductele și după aceea să-l spargem din nou?

2
640

Primarul Vergil Chițac prezintă pe rețeaua de socializare Facebook starea conductelor de termoficare.

“Nu pot să nu mă întreb următoarele lucruri: cât ar mai fi durat până când să cedeze întreg sistemul, dat fiind că se pierdeau 450 de tone de apă pe oră? Subliniez „pe oră”. Oare ar fi fost normal să asfaltăm B-dul Lăpușneanu înainte să schimbăm conductele și după aceea să-l spargem din nou? În aceste condiții, nu cumva e mai bine că am așteptat aceste lucrări, cu toate inconvenientele de rigoare? Oare ce a împiedicat administrațiile anterioare să gândească un proiect de modernizare a rețelei concomitent cu refacerea bulevardelor?“, se întreabă edilul.

A.V.

2 COMENTARII

  1. gura de aur…
    Primaria investeste in termoficare. Cu toate investitiile, tot boborul va plati subventia la gigacalorie! Tov. amiral, este normal sa platim cu totii pentru cei ce locuiesc la bloc? In ce baza? Daca va dam in judecata, intrati in faliment, ce zici?
    Domnule, ai pensie mare, banuiesc si avere bunicica, de ce nu ne lasi in saracia noastra, nu ne mai pricopsi atata, domnule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.