Cinci într-o singură zi: patru fără permis și unul beat la volan

0
79
Foto: arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier au avut, din nou, parte de șoferi băuți sau persoane fără permis de conducere, surprinse în trafic.

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 5.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au identificat un bărbat, de 75 de ani, care a condus un autoturism pe strada Crinului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 73 de ani, care a condus un autoturism pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Albești au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în localitatea Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 1.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus unautoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.