Cine este investitorul care a construit blocul ce a ars, pe strada Prelungirea Grindeanu

0
4832

Imobilul South Park Residence ce a fost mistuit de flăcări miercuri noaptea, 15 decembrie a.c., în zona Doraly Mall, în urma incendiului ce a izbucnit în părcarea de la subsolul imobilului a fost construit de către sociatatea Turnuri SRL, controlată de omul de afaceri Liviu Denisov, ce este implicat în mai multe proiecte imobiliare, între care și investiția asupra blocului de 9 etaje din stațiunea Mamaia început de Vectra.

Acesta a finalizat lucrările în anul 2015, moment în care a în vânzare apartamentele, după ce a supraetajat imobilul ce inițial avea trei etaje, la patru etaje, potrivit autorizației de construire emisă de municipalitate.

Precizăm că pompierii constănţeni au fost alertaţi să intervină, miercuri noapte, 15 decembrie a.c., în zona Doraly Mall, pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu. Au luat foc mai multe maşini în parcarea de la subsolul unui bloc! Opt persoane, adulţi şi copii, au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit primelor informații, imobilul nu avea autorizație ISU și sprinklere, iar imaginile de pe camerele de supraveghere au fost preluate de către polițiștii criminaliști.

Totodată, tot în anul 2015, premergător obținerii autorizației de construire (la faza de proiect) a fost emis aviz de securitate la incendiu pentru parcajul amenajat la subsol. După recepție și punerea în exploatare, societatea dezvoltatoare nu a solicitat autorizația de securitate la incendiu, care certifică practic faptul că imobilul îndeplinește cerințele specifice securității la incendiu.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.