Cinematografele rămân închise. Motivul: noile producții, date peste cap de pandemie

0
639

Deși în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Constanța de miercuri, 27 ianuarie a.c., s-a votat ca începând de joi, 28 ianuarie a.c., să se redeschidă restaurantele, cafenelele și cinematografele din municipiul Constanța, în cazul cinematografelor redeschiderea stă sub semnul întrebării.


Rata de infectare în municipiul Constanța se află de mai bine de o săptămână sub cifra 3 la mia de locuitori, la fel și în județul Constanța, ceea ce însemană că se află în zona galbenă unde restaurantele, cafenelele și cinematografele pot fi ocupate dar în proporție de 30% din capacitate, în contextul pandemiei de coronavirus.


Dar, se pare că cinematografele din centrele comerciale din municipiul Constanța, încă nu și au reluat activitatea deși anunțul redeschiderii lor oficiale a fost făcut în urmă cu patru zile.


Motivul?

Lansările noilor producții care au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

”Cinematograful nu este deschis deocamdată, probabil vor deschide în perioada următoare, activitatea lor depinde foarte mult de noile producții a căror lansări au fost amânate din cauza pandemiei”, a declarat pentru Focus Press, Cătălin Iacov, directorul City Park Mall.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.