Ciolacu, despre colegii absenți la moțiunea de cenzură: ”O să propun excluderea din partid. Nu e nici unul bolnav”

0
321
Sursa foto: buzaumedia.ro

Tensiuni și amenințări în PSD- președintele partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune Consiliului Politic Naţional al partidului excluderea celor trei parlamentari PSD care nu s-au prezentat pentru votarea moţiunii de cenzură, Adrian Potor, Cătălin Rădulescu și Carmen Dan, pe motive de sănătate. Ciolacu a precizat că niciunul dintre ei nu este bolnav.

Care colegi? Cei trei îmbolnăviţi? Domnul Potor, domnul Rădulescu şi doamna Carmen Dan. Dacă tot forţăm aşa lucrurile, am să propun Comitetului Politic Naţional excluderea celor trei foşti colegi ai mei. Nu e niciunul bolnav”, a precizat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că în cazul în care nu este cvorum de şedinţă în urma apelului nominal, votul şi dezbaterea la moţiunea de cenzură vor fi reprogramate, potrivit realitatea.net.

De remarcat că cei trei social-democrați menționați, respectiv Adrian potor, Cătălin Rădulescu, zis ”mitralieră”, precum și fostul ministru Carmen Dan, nu și-au făcut apariția în plenul Camerei Deputaților, invocând probleme de sănătate, respectiv izolarea la domiciliu pe motiv de COVID-19.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.