Ciolacu: „Legea carantinei și izolării nu va fi votată în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni în Parlament să lămurească toate aspectele”

0
428
sursa foto: b1.ro

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a declarat luni, 13 iulie a.c., la finalul ședinței Comitetului Executiv al partidului, că legea carantinei și izolării este ”o lege proastă” și nu va fi votată de Senat până când premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu se vor prezenta în Parlament ”să lămurească toate aspectele în discuție”.

”Este nepermis să stăm de o lună și să așteptăm în ultimul moment să vemim cu o lege în Parlament. Legea înaintată de guvernul Orban este o lege proastă așa cum a fost prezentată în Camera Deputaților și acum în Senat. Am încercat, la Camera Deputaților să avem un punct de vedere transparent. Nu putem accepta această lege și nu o putem vota.

Singurul membru al Guvernului care a venit să susțină această lege este domnul Raed Arafat. Nu au venit în fața parlamentarilor nici prim-ministrul, nici ministrul Sănătății, nici ministrul Justiției. Cu alte cuvinte nu a venit niciun membru PNL să susțină această lege.

Legea, cum a fost înaintată de Guvern către Parlament, nu a avut avizul Ministerului Justiției. Nu se va vota legea în Senat până când prim-ministrul și ministrul Sănătății nu vor veni în Parlament să lămurească toate aspectele în discuție, în acest moment, scrie B1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.