Circ între doi consilieri: se acuză reciproc de furtul unui WC de pe o plajă din Olimp!

0
2287

Doi consilieri, unul județean și unul local, din Consiliul Local Mangalia, dar ambii din partea aceluiași partid (la unmoment dat!), au ajuns să se acuze reciproc, în spațiul public, din cauza unor toalete publice pe care fiecare și le revendică în felul lui.

În speță, consilierul județean din partea PSD – Marius Ciobănel, îl acuză pe consilierul local din Mangalia – Dănuț Moldovan, din partea PRO-România (fost PSD), că i-a furat un container de pe plajă în care au fost amenajate toalete. Interesant este faptul că cel din urmă, consilierul local, susține, la rândul lui, că, de fapt, el este proprietarul toaletelor și că Ciobănel i le-a furat.

Tot acest ”circ” se desfășoară în spațiul public, pe Facebook, iar cei doi interacționează prin intermediul comentariilor.

Iată ce a postat, pe 14 aprilie, Marius Ciobănel, consilier județean, care deține plaja Bicaz din Olimp:

Astāzi în jurul orei 09:30 au fost furate două toalete tip container de pe proprietatea terasei Bicaz din Olimp. În scurt timp a fost depistat autorul furtului, în persoana consilierului local MOLDOVAN DANUȚ. Un exemplu pentru comunitatea pe care o reprezintā. Rusine!”

În replică, Dănuț Moldovan a răspuns, argumentând că toaletele sunt ale societății sale:

Societatea Bicaz Olimp Estival SRL a beneficiat de toaletele tip Container ale SC Bemad Serv SRL timp de mai mulți ani GRTUIT!

Societatea Bicaz Olimp Estival SRL a fost notificată în scris, luna Iulie 2020 să intre în legalitate,oferindu-i-se două soluții, plata unei chirii sau achiziționarea toaletelor, bunuri aflate în inventarul societăți Bemad Serv SRL (factura fiscală nr. 238 din 27.10.2008). Reprezentanții SC Bicaz Olimp Estival SRL au refuzat dialogul și au rupt ilegal sigiliul prins pe toalete, ignorând notificarea transmisă (nr. 11 din 31.07.2020) de societatea Bemad Serv SRL care are în proprietate toaletele.

Societatea Bemad Serv SRL a dispus ridicarea și recuperarea toaletelor tip container care fac parte din inventarul ei LEGAL, pentru care există documente înregistrate în evidența contabilă. Vă transmitem că suntem obișnuiți cu minciunile și atacurile la persoană de către dumneavoastră”, a transmis, la rândul său, Moldovan.

Tot el a transmis și un mesaj ”de dulce” celui care îl acuză de furtul wc-urilor.

Domnule consilier județean Marius Ciobănel, vă lăsăm…acolo unde vă este locul și cu comportamentul care vă caracterizează. La vârsta dumneavoastră…e tardiv să mai faceți educație pentru bunul simț și respectarea legii. Păcat că civilizația este departe de zona pe care o populați prin propria existență”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, în privința acestor toalete și dacă, cumva, vor decide să le împartă între ei, ca să fie pace. Că vorba aceea: într-un wc-u încap și mai mulți consilieri deodată, nu numai doi. Ar fi păcat să nu cadă la pace. În caz contrar, nu va mai mirosi a toaletă, ci a scandal.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.