Cîrjaliu o dă exemplu pe Dana Budeanu: “Care pandemie? Hai să fim serioşi! Totul e un mare bluf, o mare caricatură”

0
752

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, a fost invitatul Focus Press la un interviu despre administraţie şi proiecte, discuţia atingând însă şi subiecte precum campania pe care o derulează USR, relaţia pe care o mai are cu preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, dar şi ce crede el despre pandemia de coronavirus.

Referitor la USR, Cristian Cîrjaliu a declarat că nu va participa la un interviu alături de contracandidatul de la paridul menţionat, pentru că, susţine acesta, respectivul trebuie mai întâi să înveţe, printer altele, legislaţie şi să scrie: „O să îl fac praf la un interviu şi-atunci va fi o luptă inegală”.

Pot să le fac o recomandare celor de la USR Agigea: să înveţe să citească şi să scrie. Am o adresă de la dânşii. Un şcolar de clasa a II-a o scria mai bine decât acest individ care vrea să candideze la Primăria Agigea (…) Unul care este mediocru, vine acum să mă certe pe mine, unul care până acum 3 luni de zile nui a fost interesat de Agigea…”.

Referitor la situaţia asfaltărilor şi a continuării racordării la reţeaua de canalizare, edilul a ţinut să transmită:

„Pe 6 ianuarie 2020, comuna Agigea a primit o lovitură foarte urâtă. Aveam două proiecte pentru canalizare şi asfaltare, un întreg cartier, proiect în valoare de 2,3 milioane de euro, pe Fondul de Investiţii, iar prin ordonanţă de urgenţă, acest fond a fost desfiinţat. Asta, în condiţiile în care era publicată ca eligibilă investiţia, cu contract… Deci, cineva ne-a sustras din buzunarul fiecărui cetăţean din Agigea 2,3 milioane de euro”.

Despre atragerea de investitori:

„Avem cea mai mare investiţie din judeţul Constanţa, un parc logistic pe 100 de hectare”.

„Care pandemie? Hai să fim serioşi! Totul e un mare bluf, o mare caricatură” – a mai declarat edilul pe parcursul discuţiei, menţionând totodată că îi place cum gândeşte Dana Budeanu! „Economia nu trebuia oprită”, a concluzionat Cîrjaliu.

Mai multe detalii: în materialul VIDEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.