City Park Mall lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

0
79

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din City Park Mall. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate My Spot?

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. 

Clienții City Park Mall se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat în momentul în care se ce se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

Beneficiile Select Spot includ reduceri de până la 10% la magazinele partenere de fashion, make-up, încălțăminte, optică și sport, respectiv noutăți despre evenimente. Nivelul Premium Spot aduce utilizatorilor reduceri între 5% și 15% la o serie de magazine, precum și evenimente exclusive pentru membri. Între beneficiile Elite Spot se numără evenimente exclusive, sesiuni private de shopping și reduceri de până la 20% la magazine.

Printre magazinele partenere care oferă reduceri în cadrul aplicației se numară Various Brands, BUZZ, Nomasvello, Bigotti, Tezyo, Salamander, OPTIblu, Melkior, Anastasia Beverly Hills, Xpert Beauty, Sabon și mulți alții.

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă  în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și City Park Mall. Așadar, clienții centrului comercial din Constanța se pot bucura de beneficii și oferte locale diferite și în celelalte centre comerciale din țară parte din aplicație.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici: https://city-park.ro/spot-the-mall-app/

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din proiect: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș și Ploiesti  Shopping City.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Anna Cori, BSB, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Nomasvello, World Class, Locar Wash, Christian Tour, curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum  și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.