City Park se modifică din nou. Iată și ce blocuri se mai construiesc în Constanța

0
3490
Magazine în City Park Mall

City Park Constanța a obținut autorizație de construire pentru remodelare interioară. Același document a fost eliberat firmelor Cupa International și Tribeca Management, care vor să edifice noi blocuri în municipiu.

Firma care administrează City Park Mall poate face o nouă remodelare interioară, după ce Primăria Constanța i-a eliberat o autorizație de construire în acest sens.

Potrivit documentului de urbanism, se vor face modificări în zona spațiului de magazine din corpul principal vechi ce are un regim de înălțime 2S+P+1E+2E retras. În plus, se vor face schimbări în parcarea subterană și în corpul extindere, care are regimul de înălțime 2S+P+1E+terasă circulabilă.

În cazul blocurilor ce vor mai apărea în Constanța, două firme se pot apuca de construit, pentru că au primit autorizație.

Cupa International SRL vrea să edifice un imobil cu regim de înălțime P+4-5E și funcțiune de locuințe colective pe Șoseaua Mangaliei numerele 9 bis și 11, în zona Gării Constanța, a tunelului ce face legătura cu Portul Constanța.

Firma are sediul social în Piața Tomis III și ca asociați egali pe cunoscuții Dumitru Cușu (proprietarul The View) și Daniel Pandele. Patronul Doraly Mall este și administratorul societății comerciale ce are ca obiect principal de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În 2020 firma a realizat o cifră de afaceri de peste 1,2 milioane de lei și un profit net de aproape 540.000 de lei.

Un alt bloc va răsări în Palazu Mare. Tribeca Management SRL va construi un imobil cu regim de înălțime S+P+8E-9E retras pe strada Liviu Rebreanu numărul 40.

Firma ce are ca principal obiect de activitate Dezvoltare (promovare) imobiliară este deținută de Răzvan Balcanu. Administratorii săi sunt Nicolae Măndilă și Viorel Godeanu. În 2020, societatea comercială a avut o cifră de afaceri de aproape 11.500 de lei și un profit net de peste 320.000 de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.