CJ Tulcea riscă amendă de la Primărie, dacă nu își taie iarba

0
271
Sala Polivalentă din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Iarba și bălăriile au început să pună stăpânire și pe spațiile din municipiul Tulcea. Unul dintre acestea este terenul adiacent Sălii Sporturilor, care, aparține Consiliului Județean, după cum spune primarul Ștefan Ilie. Acesta a precizat că instituția a fost înștiințată oficial, iar dacă nu se conformează, riscă amendă.

Edilul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie a precizat că Primăria, prin SC Servicii Publice SA, a înștiințat Consiliul Județean de acest lucru încă din dată de 7 mai, iar lipsa curățeniei și a întreținerii înseamnă aplicarea de sancțiuni.

„Fiecare instituție trebuie să îngrijească tot ce are în administrare. Până acum, aceste spații erau curățate pe banii tulcenilor, din bugetul local. Acestea și multe altele. La fel cum multe persoane fizice sau juridice nu plăteau prețul corect, ,,aranjând” costurile cu directorii sau muncitorii. Eu știu că avem încă multe deficiențe, printre care și întreținerea și curățenia spațiilor ce aparțin primăriei, însă tulcenii trebuie să afle adevărul atunci când se propagă informații cu scopul de a plasa vina asupra mea și a municipalității“ a precizat Ștefan Ilie.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.