CJAS Constanța recomandă interacțiunea prin corespondență în locul celei fizice în contextul creșterii cazurilor COVID-19

0
120
Sediul CJAS Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, având în vedere incidența infectărilor în municipiul Constanța peste 6/1000 de locuitori, reprezentanții CJAS le recomandă asiguraților, persoanelor juridice, precum și persoanelor fizice autorizate să utilizeze cu precădere în relația cu instituția, modalitățile de corespondență la distanță, respectiv telefonic, prin email sau serviciile prin poștale.


Aceștia pot utiliza următoarele proceduri și date de contact pentru evitarea deplasării la sediul CJAS.

DISPOZITIVE MEDICALE

Cererile însoțite de documentele necesare obținerii deciziei pentru procurarea unui dispozitiv medical se pot depune și prin intermediul serviciilor poștale/curierat( pe cerere se menționează nr. de telefon al solicitantului). Deciziile eliberate de CAS Constanța vor fi transmise prin poștă la adresele de domiciliu indicate pe cerere.

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0372.825.917, 0372.825.926 și 0372.825.927, tasta 2.

FORMULARE EUROPENE ȘI ACORDURI INTERNAȚIONALE

Cererile însoțite de documentele necesare se depun la registratură, camera 2 sau se transmit pe email la adresa eformular@casct.ro (pe cerere se menționează numărul de telefon al solicitantului).

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0372.825.917, 0372.825.926 și 0372.825.927, tasta 4-4.

EVIDENȚĂ ASIGURAȚI

Pentru verificarea calității de asigurat se poate accesa aplicația de pe site-ul CNAS la adresa https://cnas.ro/verificare-asigurati/, iar solicitările pentru dobândirea/actualizarea calității de asigurat se pot transmite la adresa de e-mail evasig@casct.ro

Documentele pentru eliberarea cardului european de sănătate se pot transmite pe e-mail la cardeuropean@casct.ro

C.S.

Pentru probleme întâmpinate cu utilizarea cardului național de asigurări de sănătate, solicitările se pot transmite pe e-mail la adresa cardnațional@casct.ro sau persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0799.730.441.

Solicitările persoanelor juridice privind recuperarea indemnizațiilor pentru concedii medicale pot fi transmise prin intermediul serviciilor poștale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.