Cluburile Breeze și La Cucaracha, amenzi de 9.000 de lei pentru nerespectarea regulilor

0
1785

Oamenii legii continuă acțiunile ce au ca scop responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

Astfel, în cursul serii trecute, sâmbătă, 1 august a.c., polițiștii au controlat mai multe unități de turism de pe litoral.
Iar inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 13 obiective (unități de turism, cluburi si discoteci).
În aceste locaţii, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariţiei acestora, au fost desfăşurate activităţi preventive pe timpul cărora au fost depistate 53 de deficienţe, fiind aplicate 53 de sancțiuni (42 de avertismente şi 11 amenzi), în valoare totală de 20.000 de lei.

De asemenea, au fost identificate și sancționate 2 societăți comerciale de pe raza stațiunii Mamaia, care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor, potrivit Legii 55/2020, cu amendă în valoare totală de 9.000 de lei.
Este vorba de Breeze (5.000) si Cucaracha (4.000).

Mentionăm faptul că, Breeze nu este la prima amendă pentru nerespectarea măsurilor prevăzute pe perioada stării de alertă, iar la data de 25 spre 26 iulie Clubul a primit o amendă de 10.000 de lei, iar la data de 23 iulie, inspectorii OPC deciseseră închiderea temporară a Clubului Breeze și Fratelli.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.