Cluburile H2O și Kudos din stațiunea Mamaia, verificate de Poliţie: au primit amenzi usturătoare

1
3802

Polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate.

Astfel, în stațiunea Mamaia, polițiștii au identificat o societate comercială care nu a luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și nu a asigurat ca normele de distanțare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacțiunea fizică cu și între clienți, fiind aplicată o sancțiune contravențională, în valoare totală de 4.000 de lei.
Este vorba despre clubul Kudos, care a fost amendat.

Tot în stațiunea Mamaia a fost identificat o altă societate comercială, în stațiunea Mamaia, unde s-a constatat faptul că operatorul economic nu a luat măsurile necesare privind emiterea bonului fiscal, fără ca acesta să conțină toate elementele prevăzute de O.G. 28/1999, acesta fiind sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei.
Vorbim despre plaja-club H2O.

1 COMENTARIU

  1. Titlu = amenzi usturătoare.
    Amenzi = 2000 & 4000 lei.
    Astea nu sunt usturătoare. Doar titlul este făcut pentru a te face sa intri și sa citești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.