Cluburile ”Loft” și ”Breeze” din Mamaia, amendate cu repetiție

0
6099
LOFT-Mamaia, sursa foto Mircea Marian (facebook) foto: arhivă, cu rol ilustrativ foto: arhivă, cu ri

Polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber, dar și în mijloacele de transport în comun.

Peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

În stațiunea Mamaia, polițiștii au identificat 2 societăți comerciale care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și nu au asigurat ca normele de distanțare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacțiunea fizică cu și între clienți, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei.

Potrivit unor surse, cele două societăți amendate sunt cluburile Loft și Breeze.

În total au fost verificate 95 de societăți comerciale și au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 57.000 de lei, dintre care 14 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 11 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 28 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 54 la O.U.G. 195/2002.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.