Cod galben de ploi la Constanța: Polaris verifică receptorii pluviali de pe arterele principale și din zonele de risc la inundații din oraș

0
68
foto: Primăria Constanța

Meteorologii au emis cod galben, valabil de luni, 15 martie a.c., de la ora 14.00, până miercuri, 17 martie 2021, ora 20.00, motiv pentru care, la Constanța, s-a întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a fi luate toate măsurile necesare prevenirii unor situații neplăcute.

Astfel, echipe mixte ale Primăriei Municipiului Constanța, S.C. RAJA SA și ale operatorului de salubrizare Polaris verifică astăzi receptorii pluviali de pe arterele principale și din zonele de risc la inundații din oraș.

Sunt curățate și decolmatate gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a asigura funcționarea sistemului de canalizare în condiții optime.

Având în vedere că vântul va sufla cu putere, o echipă de țapinari va fi pregătită să intervină dacă vor exista cazuri de copaci căzuți.

Facem apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor precum și peste gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a nu îngreuna intervenția echipelor mixte, acolo unde va fi cazul. Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271”, transmite Primăria Municipiului Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.