Codin Maticiuc are COVID-19

0
1029

Codin Maticiuc a dezvăluit pe pagina sa de pe binecunoscuta rețea de socializare că s-a infectat cu noul coronavirus. Nu știe de unde a luat virusul, dar și-a infectat și familia.

Săptămâna trecută, Codin Maticiuc s-a testat pentru COVID-19, într-o clinică privată, iar rezultatul a fost pozitiv. A mers la unitatea sanitară deoarece nu mai avea gust și miros, însă alte simptome nu avea.

„Am COVID-19. Nu, nu este o glumă macabră de Halloween. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia, cât de mult am putut. Aproape că regret acum că n-am fost deloc la LOFT vara asta…

Anyway, haideți că vă spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust, nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.

Luni m-am programat la test. Am sunat la (…) căci din câte știu sunt singurii care, pentru 250 de lei, îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei), chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare.

Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc că părinții mei și ai ei au nu au fost infectați. Alt noroc este că am prins varianta de bogați: fără gust și miros, și cam atât. Fără alte simptome care să ne supere. Doamne ajută!“, a postat Codin Maticiuc.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.