Codin Maticiuc face apel la bogaţii ţării! ”Dacă fiecare om care își permite susține un medic în vremurile astea eu zic că e bine”

0
854
Sursa foto: Facebook/Codin Maticiuc

Codin Maticiuc doreşte să se implice în lupta cadrelor medicale cu pandemia de Coronavirus. Acesta a postat recent pe pagina sa de socializare, un mesaj prin care îi îndeamnă pe medici să îl contacteze. ”Oameni buni, m-am tot gândit cu ce sa ajut. Aș putea să fac următoarele: sa ma ocup eu de un doctor sau asistenta aflată în lupta cu coronavirusul din București. Îi pun apartament la dispoziție pentru izolarea lui sau (după caz) a familiei lui. Sa păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru. De asemenea, mă angajez să cumpăr măști și orice echipament ii mai este necesar pentru orice perioada necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună şi eu să mă întrebuinţez. Treaba mea cum fac. Ofer 3 500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie şi cât timp coronavirus e prezent ca ameninţare. Da, probabil că la negru, nu ştiu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta. Rog cadrele medicale din București care vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta.”, a scris Codin Maticiuc, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, acesta face apel şi la alţi oameni cu putere financiară să îi urmeze exemplul. ”Rog pe aceia dintre voi care vă permiteţi (băi, barosanilor, va știu care sunteți!) să puneți umărul și să faceți la fel. Dacă fiecare om care își permite susține un medic în vremurile astea eu zic că e bine”, a mai precizat Maticiuc.

M.G

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.