Colegiul Naval, în premieră în Portul Constanţa, condus de secretarul de stat Ionel Scrioșteanu

0
101

În premieră, într-un demers al Ministerului Transporturilor de a sprijini descentralizarea, transparența și consolidarea relațiilor dintre companiile și autoritățile implicate în transportul naval, a avut loc marţi, 30 martie a.c., şedinţa de lucru a Colegiului Naval la sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Colegiul Naval a fost condus de secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Scrioșteanu, în prezența prefectului județului Constanța, Silviu Iulian Coșa și a deputatului Marian Crușoveanu, membru în Comisia pentru Transport și infrastructură a Camerei Deputaților.

Reprezentanții administrațiilor portuare, ai instituțiilor implicate în transportul naval, ai Consiliului Concurenței, ai asociațiilor operatorilor portuari, ai armatorilor, alături de cei ai MT s-au reunit la Constanța pentru a discuta despre stadiul elaborării Strategiei Navale a României, situația actuală de la nivelul fiecărei companii, propunerile legislative sau organizatorice, evoluția proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile.

Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, a subliniat că prioritatea o reprezintă elaborarea strategiei de dezvoltare a transporturilor navale pe termen scurt, mediu și lung. ”Trebuie să avem în vedere eficientizarea activităților din acest domeniu astfel încât infrastructura navală pe care o deținem să ne situeze într-o poziție de top în contextul concurenței actuale”, a menționat Ionel Scrioșteanu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.