Comandantul Poliţiei Năvodari, la aceeaşi masă cu primarul şi viceprimarul: polițiștii vor efectua controale din cauza pandemiei de COVID

0
1235

Poliţiştii din Năvodari vor efectua controale din cauza pandemiei de COVID. Primarul Florin Chelaru și viceprimarul Costel Dumitrașcu s-au întâlnit marţi, 10 noiembrie a.c., cu insp. Adrian Solcan, comandantul Poliției Năvodari și cu reprezentanţii Poliției Locale Năvodari, pentru a stabili măsurile care se impun din cauza depășirii ratei incidenței de 3 la mie în oraș.

Este evident că rata de infectare este în creștere în întreg județul. Mulți năvodăreni muncesc în Constanţa. Primarul Florin Chelaru solicită populației orașului Năvodari să respecte măsurile de prevenție și restricțiile impuse de autoritățile centrale și locale.

De asemenea, polițiștii vor efectua controale și vor verifica modul de respectare a normelor în vigoare, atât în ceea ce privește purtarea măștii de protecție și păstrarea distanțării sociale, cât și cele privind limitarea deplasărilor pe timp de noapte, închiderea restaurantelor și a celorlalte locații menționate în deciziile CNSU. “Prevenția și respectarea normelor rămân însă cele mai eficiente arme împotriva pandemia de COVID+19“, susţine edilul Florin Chelaru.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.