Comisar de poliție de la Medgidia, trimis în judecată pentru luare de mită

0
2718
Politisti condamnat pentru luare de mită, foto DC NEWS

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Bogdan Duțu, la data faptelor comisar în cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că pe data de 19 februarie 2020, inculpatul Duțu Bogdan, în calitate de ofițer de poliție judiciară, cu gradul de comisar în cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier, ar fi primit, printr-un intermediar, de la o persoană (martor în cauză) suma de 450 euro,pentru a nu-și îndeplini atribuțiile sale de serviciu.

Concret, inculpatul ar fi primit suma de bani menționată mai sus, lăsând să se înțeleagă că va desfășura cercetările într-un dosar penal în care martorul era cercetat  pentru săvârșirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în vederea dispunerii unei soluții favorabile acestuia din urmă, respectiv o soluție de clasare sau una de renunțare la urmărirea penală. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.