Comitetul Local din Murfatlar, convocat pentru a evalua pagubele incendiului care a lăsat șase familii pe drumuri. Nu rămâneți indiferenți! Orice ajutor, oricât de mic, contează!

0
302

Autoritățile din Murfatlar au convocat la finele anului 2021 Comitetul Local pentru Situații de Urgență în vederea evaluării pagubelor incendiului care a lăsat șase familii pe drumuri.

Primarul Gheorghe Cojocaru a anunțat că va ajuta familiile afectate de incendiu. Administrația locală va contribui cu materialele de construcții necesare pentru acoperiș, geamuri, uși și reparații la interiorul clădirii. Un bărbat de 50 ani, care a vrut să-și salveze soția, a suferit arsuri grave în noaptea incendiului, iar după câteva zile acesta a decedat.

Preotul Alexandru Lupașcu, parohul Bisericii Nașterea Macii Domnului din Murfatlar, împreună cu toți copiii Corului Noii Ostași ai lui Hristos, preotul Claudiu Banu, parohul Bisericii Sf. Mare Mucenic Mina din Constanța, dar și alți oameni inimoși s-au mobilizat și au ajutat cele șase familii.

Din mila lui Dumnezeu, am reușit să ducem și noi câteva hăinuțe și alimente pentru cele 6 familii din orașul Murfatlar! Le mulțumim celor care au donat toate acestea și ne rugăm ca bunul Dumnezeu sa înmulțească toate bunătățile din casele lor! Au mare nevoie de materiale de construcții sau de bani pentru a putea repara căsuțele! Dacă sunt frați care pot și vor să ajute sunt rugați să ia legătura cu pr. Alexandru Gabriel Lupascu“, susține pr. Adrian State. Toți cei care doresc să sprijine familiile afectate de incendiu o pot face prin intermediul preotului Lupașcu. Nu rămâneți indiferenți. Orice ajutor, oricât de mic, contează!

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.