Comuna Poarta Albă va avea anul acesta iluminat festiv ca în anii trecuţi pentru că prioritare sunt asfaltarea, creşele şi şcoala

0
1375

Localitatea Poarta Albă se pregătește de Sărbătorile de iarnă. Începand cu data de 6 decembrie a.c., vom putea admira iluminatul festiv și decorațiunile din localitate. Precizăm că suma alocată nu este una foarte mare, având în vedere că iluminatul festiv este cel folosit și în anii trecuți.

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Alba a declarat pentru Focus Press că ghirlandele luminoase din comuna Poarta Albă sunt cele folosite și în anii trecuți, iar momentan sunt în desfășurare lucrări precum asfaltare, creşe, şcoală.

„Nu prea am alocat o sumă, iluminat avem din anii anteriori, si cred că va putea fi admirat de pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, așa am facut mereu, nu ne permitem altceva acum, asfaltăm, facem trotuare, facem creșe, școală, am terminat liceul, iar acum facem altele. Când va trece această perioadă de pandemie, o să facem și festivități. Acum, având proiecte în curs, nu ne permitem să alocăm banii altundeva, când nu prea îi avem, iar banii pe care îi avem, ținem de ei. Lucrările acestea se vor termina într-un an de zile”, a declarat Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.

Andriana MAKRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.