Comuna Sfântu Gheorghe a primit de la Consiliului Județean Tulcea o navă catamaran

0
546

Comuna Sfântu Gheorghe are din această lună o ambarcațiune nouă care va fi folosită pentru diferite activități. Vestea a venit chiar din partea primarului comunei, care a precizat că ambarcațiunea este în stare perfectă.

Dragi locuitori ai comunei Sfântu Gheorghe vă informam că, începând cu luna Iunie, Primăria a primit gratuit din partea Consiliului Județean Tulcea această frumoasă navă catamaran Naiada. Ambarcațiunea este în perfectă stare de funcționare, inspecția tehnică și revizia motoarelor sunt făcute la zi.
Utilitatea acestei nave va fi în funcție de necesitățile comunei la care se adaugă și dorința noastră de a sprijini activitățile Școlii Gimnaziale pentru organizarea de ieșiri a copiilor către Murighiol, Mahmudia sau Tulcea. Ulterior copiii vor putea fi preluați cu microbuze care îi vor duce către destinațiile stabilite de către școală. Mulțumim Președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu pentru sprijin și implicare în toate activitățile care au susținut localitatea noastră!
“, a declarat primarul Sidorencu Valentin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.