Concert caritabil: o familie din Constanța, sprijinită financiar cu peste 14.000 lei de către Biserica “Vasile cel Mare”

1
1043

Parohia „Sf. Gheorghe” din Palazu Mare a adus bucurie în Ajun de Crăciun celor 33 de familii (107 copii și 24 bătrâni) din satul Săcele, vizitate de Moșul cel darnic.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, pălărie, cadru apropiat şi în aer liber

Printre voluntari s-a aflat și Roxi Ionescu, o fetiță de 8 ani, care, alături de mamă și bunică, a fost sprijinită financiar cu suma de peste 14.000 lei în urma Concertului Caritabil de Crăciun de la Biserica „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța. Acțiunea face parte din campania „De Crăciun, fii bun!” și a fost coordonată de către pr. Gheorghe Nadoleanu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni în picioare, oameni pe scenă şi oameni dansând

Vă anunțăm că în urma Concertului Caritabil de Crăciun din data de 13 decembrie 2020, suma totală a donațiilor pentru familia Ionescu, formată din bunica Marcela (70 ani), fiica Simona (48 ani) diagnosticată cu LUPUS în urma căruia si-a pierdut vederea și nepoata Roxi (8 ani), s-a ridicat la valoarea de 14.218 lei . Mai exact suma de 8.843 au fost virați direct în contul familiei pe numele Ionescu Simona, restul de 5.375 lei (3.925 lei + 300€) au fost colectați din urna special amenajată în biserica noastră si predați familiei pe bază de proces-verbal. Vă mulțumesc tuturor pentru darul oferit acestei familii greu încercate și vă doresc ca Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă găsească în pace, cu sănătate și inima plină de dragostea Pruncului nou-născut“, susține preotul Jean Ion, parohul Bisericii “Sf. Vasile cel Mare” din Constanța.

A. V.

1 COMENTARIU

  1. Sunt o fata cu 4 copii una de 6 ani una de 8 ani un băiat de 3 si un băiat de 3 luni si n-am unde sta mama mea a decedat acum 6 ani si acum stau la lumina la cineva si daca aveti buna placere sa ma ajutati si pe mine cu cate ceva alimente hainute ori ce eu le primesc domnul sava ajute cine are buna placere sami trimiteți cu voia domnului eu astept sa faceti o pomană cu mine si copii mei doamne ajuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.