Concert gratuit cu artiști cunoscuți în Piața Ovidiu, de Sfântul Andrei

3
6672
FOTO: Facebook

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de organizare eveniment – concert cu ocazia sărbătorii naționale Sfântul Andrei, în data de 30.11.2022, în Piața Ovidiu, între orele 17.00 și 22.00.

Operatorii economici interesați pot depune oferte până la data de 22 noiembrie a.c., ora 12.00. Contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.

Prețul ofertei are o pondere de 60%, iar artiștii propuși, dacă fac parte din categoriile stabilite de CJC, de 40%. Astfel, în prima categorie sunt incluși Irina Rimes, Connect-R și DJ Project, în a doua Ansamblurile Iholu, Ellada și Delikanlilar, în cea de-a treia Andia, Nicole Cherry și Antonia, iar în ultima Adi Istrate, Yuka, Erika Isac și Rareș. Pentru a primi câte 10 puncte, operatorii economici trebuie să propună câte trei artiști (sau patru) din fiecare categorie. Pentru doi artiști din fiecare categorie se vor aloca doar câte 5 puncte.

Valoarea estimată a concertului este de 416.010 lei, fără TVA.

Prestatorul va trebui să și amenajeze locația cu scenă, să asigure echipamente de scenotehnică, sonorizare, video, lumini, cazare, transport, masă pentru artiști, pază și foc de artificii.

Valentin ISPAS

3 COMENTARII

  1. Sigur!Bani aruncati pe geam!
    Dar nu am nevoie de nici un concert!Am nevoie de niste lumini albe pe Tomis. Si de niste lumini de semnalizare gropi, gropite, santuri , lucrari incepute peste tot. In absolut tot orasul santier, oras parasit ….,,Constanta oras martir,,!!!

  2. Mai bine faceau ceva de 1 decembrie, ceva simplu, dar au rămas niște bani în cont și trebuiesc numaidecât cheltuiți… Iluminat public, plata agent termic, pachetele pentru copii…astea nu sunt importante, circ sa avem!

  3. De 416.000 lei+tva amenajati chiar si un parc. Cate nu se puteau face , dar este mai simplu de cheltuit bani pe circ. Au început deja campania pt 2024! Connect-R se pare ca atrage voturile narcomanilor din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.