Concurs pentru elevii și studenții pasionați de IT

0
85
Foto: Universitatea Ovidius

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa organizează sâmbătă, 29 mai 2021, de la ora 09.00, cea de-a XIV-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației – ESTIC 2021.

Concursul este destinat elevilor de liceu şi studenţilor pasionaţi de tehnologie şi se se va desfășura în mediul on-line, fiind divizat în două secțiuni: elevi de liceu, respectiv studenți.

Competitorii sunt invitaţi să se înscrie completând formularul bit.ly/estic21elevi, pentru secțiunea elevi de liceu, respectiv bit.ly/estic21studenti, pentru secțiunea dedicată studenților, iar link-urile de acces la secțiuni sunt disponibile la adresa https://fmi.univ-ovidius.ro/estic-2021/ .

„La concurs pot participa pasionaţii în IT care au creat aplicaţii software originale, acestea urmând să fie apreciate atât din punct de vedere al gradului de dificultate, al algoritmilor și tehnologiilor folosite, al originalității și actualității soluției oferite, cât și al calităţii implementării și utilităţii practice. În acest context, discuţiile interactive vor oferi tuturor participanţilor ocazia unui schimb de experienţă inedit cu profesionişti din domeniul IT“, a declarat Elena Pelican, organizatorul evenimentului.  

După finalizarea competiţiei, cadrele didactice ale F.M.I. și companiile IT partenere vor juriza și, implicit, premia cele mai bune aplicații software. Totodată, cu acest prilej, companiile din domeniul IT le vor prezenta studenților propriul domeniu de activitate, oferta de joburi și internshipuri disponibile.

Pentru detalii suplimentare, accesați https://fmi.univ-ovidius.ro/estic-2021/.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.