Condamnat la zece ani pentru că și-a omorât tatăl, un tulcean cere reducerea pedepsei

0
395
Tribunalul și Curtea de Apel Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un individ din Tulcea, care și-a omorât tatăl în bătaie, a atacat sentința de condamnare la Curtea de Apel, în speranța că va scăpa mai ușor. Individul a fost prezentat completului format din doi judecători în cursul zilei de marți, 14 decembrie.

Mihai Andrei, un individ violent care și-a bătut cu bestialitate tatăl, a fost condamnat la o pedeapsă de zece ani de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte. Anchetatorii au stabilit că la începutul anului btrecut, individul și-a bătut bătrânul,nu înainte de a-l imobiliza, legându-l cu un lanț. Tot anchetatorii au stabilit că bărbatul își mai bătuse părintele și cu alte ocazii, însă de această dată, în urma loviturilor primite, bătrânul a ajuns în stare gravă la spital.

Inițial, acesta a fost internat în Spitalul Județean Tulcea, după care a fost transferat la Constanța, însă tot degeaba. Bărbatul a decedat din cauza traumatismelor provocate.

Astfel, fiul său a fost săltat de polițiști sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte, iar pe data de 20 octombrie a.c., Tribunalul Tulcea l-a condamnat la zece ani de detenție și interzicerea unor drepturi, plus plata unor despăgubiri civile către cele două spitale unde a fost internat tatăl său.

Ulterior, sentința instanței de fond a fost atacată cu apel, având termen marți, 14 decembrie, la Curtea de Apel Constanța. Judecătorii au amânat cauza pentru data de 2 februarie, pentru a-i da posibilitatea inculpatului să-și angajeze avocat pentru a-l apăra.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.