Conducerea Eforie Aqua Park – amendată pentru înghesuiala de duminică

0
1272
Eforie Aqua Poark - imagine cu rol ilustrativ

Controale la Aqua Park Eforie Nord – polițiștii și inspectorii Direcției de Sănătate Publică Constanța, s-au sesizat din oficiu, duminică, 12 iulie, în legătură cu nerespectarea regulilor privind distanțarea fizică cerută de normele de protecție sanitară, în timpul desfășurării unor activități recreative.

Astfel, echipa de control, formată din polițiști și inspectori DSP, s-a deplasat la fața locului și a constatat că un operator economic nu a îndeplinit condițiile distanțării fizice pe timpul organizării unui eveniment recreativ în incinta parcului.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au sancționat contravențional operatorul economic, conform art. 65 lit. l din Lg. 55/2020, cu amendă în cuantum de 2.000 de  lei.

Totodată, inspectorii DSP au aplicat operatorului economic o sancțiune contravențională in cuantum de 10.000 lei, cf. Art. 30 lit. m din HG 857/2011, verificările fiind desfășurate în amănunt de către reprezentanții acestei instituții.

În continuare, polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța monitorizează activitatea operatorului economic, pentru a preîntâmpina un eventual incident similar.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.