Connect-R povestește despre dependența de droguri și cum a renunțat la ele: ”„Hai, cocaina pe masă!”

0
868
Ștefan Mihalache alias Connect-R. Sursa foto: dor.ro

Connect-R,pe numele său real Ştefan Mihalache, a vorbit deschis despre problemele din căsnicie și viciile sale. Cu ocazia lansării cărții “Din livada cu nuci“, artistul a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care era dependent de droguri, potrivit RTV.net.

Connect-R a făcut mărturisiri cutremurătoare despre dependenţa de droguri. Artistul şi-a lansat cartea autobiografică la Bookfest, eveniment care a avut loc la Romexpo în Capitală, în care dezvăluie amănunte şocante din viaţa lui, inlcusiv din perioada în care se droga.

Am început să consum droguri, timp de patru ani, din 2009. Începusem să dau de bani, cocaină, femei… Astea erau la ordinea zilei. Practic, începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri. Slavă Domnului că m-am oprit la timp! Apartenența la grupul select al celor care fac bani din muzică mi-a transmis: <<Haide, fă-o și tu!>>. Consumul de droguri a dus la degradarea mea. Nu mai eram foarte atent… În 2012 când am scos <<Vara nu dorm>>, m-am simțit iarăși important. Iar felul meu de arata că mă simt important, în acel an, era cam așa: <<Hai, cocaina pe masă! Consumăm cele mai scumpe droguri>>. Sănătatea începea să-mi fie afectată, apăruseră depresiile, anxietățile… Cum mi-am revemit? Am cunoscut-o pe Mihaela, Misha, fosta mea soție. Când am cunoscut-o, mă drogăm… Când Mihaela a rămas însărcinată, se pregătea să nască, am renunțat la absolut tot. Am pus stop, pur și simplu, drogurilor și femeilor”, a spus Connect-R.

Artistul a anunțat că se gândește la retragerea din showbiz, după 25 de ani de carieră.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.