Consiliera Mihaela Andrei îl acuză pe primarul Constanței că “fură” proiectele PNL: “În ședința de astăzi, vom asista, din nou, la un spectacol grotesc ieftin”

0
1277

Consilierii locali sunt convocaţi în şedinţă, liberala Mihaela Andrei transmiţând cu această ocazie că este din nou neplăcut surprinsă de gestul primarului de a-şi însuşi proiecte pe care, susţine ea, le-a iniţiat PNL!

Iată mesajul Mihaelei Andrei:

“În ședința de astăzi, vom asista, din nou, la un spectacol grotesc ieftin, pregătit de primarul Constanței și de prietenii săi. Dacă vă aduceți aminte, cu două săptămâni în urmă, noi, consilierii PNL, am propus măsuri fiscale la plata impozitelor și taxelor locale pentru persoanele fizice și juridice. Ne așteptam la o dezbatere deschisă pe acest subiect. Desigur, așa cum apare și pe ordinea de zi de astăzi, au apărut subit și proiectele formulate de către primar, care se referă la facilități fiscale pentru agenții economici sau persoane fizice. Este a nu știu câta oară când asistăm la acest joc ieftin al primarului, joc prin care ignoră proiectele PNL-ului, doar-doar să rămână singurul inițiator de proiecte de hotărâre. De această dată, asistăm la un joc la fel de ieftin, așa cum am mai întâlnit si in situații.

Aduceți-vă aminte de celebra pasarelă din Km 4-5, de scările de acces spre plaja Modern și altele. Până la urmă, este bine ca toți constănțenii să știe că demersul PNL a fost unul de succes, mai ales că acesta l-a motivat pe primar să vină cu aceleași proiecte, ușor modificate, astfel încât, la final, să se laude cu demersul său. Este mai puțin important acest joc mărunt pe care îl practică, pentru că este aceeași schemă grobiană ca cea aplicată la celebra donație. Până la urmă, este mai puțin important jocul acesta de imagine, obsesia de a-și vedea numele în presă; pentru noi, mai important este că demersul nostru a avut un efect și că în urma lui, constănțenii vor beneficia de facilități fiscale. Chiar dacă au pus pe ordinea de zi și proiectul nostru, aceasta este doar o modalitate prin care încearcă să arate că, de această dată, a ținut cont de opinia noastră. Este bine ca oamenii să știe că această hoție din cadrul Primăriei Constanța a ajuns într-un stadiu de cleptomanie.

Subliniez încă o dată, este trist că preocuparea primarului este față de jocuri mărunte de imagine, în loc să fie față de cei care plătesc taxe și impozite în Constanța”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.