Consilierii județeni, convocați în ședință: se aleg vicepreședinții

0
387

Joi, 12.11.2020, are loc prima ședință a noului Consiliu Județean Constanța, sub conducerea actualului președinte, Mihai Lupu. Cu această ocazie, se vor alege vicepreședinții C.J.C.

Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară în data de 12 noiembrie 2020, ora 13.00, în sala „Remus Opreanu“ a Palatului Administrativ.

Iată proiectele ce vor fi votate de către noii consilieri județeni:

  1. Depunerea jurământului de către trei consilieri județeni;
  2. Constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Constanța mandatul 2020 – 2024;
  3. Constituirea Comisiei de numărare și validare a voturilor exprimate de consilierii județeni în cadrul procedurii votului secret, mandat 2020 – 2024;
  4. Alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Constanța;
  5. Rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2020, pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța;
  6. Punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2020, în domeniul transportului public județean de persoane, prin curse regulate, în județul Constanța, în vederea asigurării procedurii de transparență decizională conform Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată. Inițiator: Preşedintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.          

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.