Consilierii locali PNL s-au abținut să voteze suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară: doi au votat pentru

0
141

Consilierii PNL s-au abținut la vot în cazul suspendării Regulamentului de acces în Zona Peninsulară, cerute de aleșii locali USR. Doar doi au votat pentru.

Joi, 25 noiembrie a.c., a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local solicitată de către USR pentru suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară.

Aleșii locali PNL au decis să se abțină de la vot, în afară de doi dintre ei.

„Noi știm că nu există proiecte perfecte când vorbim de dezvoltare urbană în general. Înțelegem toate doleanțele constănțenilor și agenților economici din zonă, și proiectele de investiții ale Primăriei, care sunt implementate tocmai pentru creșterea valorii Zonei Peninsulare.

Au fost găsite amendamente și vor mai fi găsite, cu siguranță, în urma discuțiilor cu aleșii locali de la USR. În cel mai scurt timp, vom urmări calea legală pentru ca acestea să fie adoptate și transpuse în acest regulament.

Regulamentul, însă, a produs deja efecte și un act care a produs efecte nu poate fi anulat decât printr-un alt regulament.

Noi, consilierii locali PNL ne vom abține acum, cu promisiunea că în cel mai scurt timp vor fi votate amendamentele în Consiliul Local“, a declarat viceprimarul Ionuț Rusu.

Cu 11 voturi pentru și 15 abțineri, proiectul nu a fost adoptat. Consilierii locali USR și peneliștii Costin Avătavului și Alexandru Nazîru au votat pentru.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.