Consilierii PMP Năvodari dau un ultimatum Termica Distribuție Năvodari: „are năravuri vechi“

2
184
Orașul Năvodari. FOTO Cătălin SCHIPOR

S.C. Termica Distribuție Năvodari are năravuri vechi, afirmă consilierii PMP Năvodari. Aceștia au dat un ultimatum conducerii dacă nu va furniza agent termic sau dacă va sista furnizarea acestuia.

Consilierii PMP Năvodari au emis un comunicat – protest față de modul în care conducerea societății comunică și îi tratează pe năvodăreni și îi dă acesteia un ultimatum.

Este de neacceptat faptul că această societate, subordonată Consiliului Local Năvodari, nu a considerat că este importantă înștiințarea de îndată a consilierilor pentru a prezenta situația critică în care a ajuns serviciul de distribuție a agentului termic. De asemenea, precizăm că dacă în acest sezon rece nu se va furniza agent termic sau se va întrerupe furnizarea acestuia, având în vedere comunicarea defectuoasă dintre societatea de distribuție Termica și producătorul U.T. Midia, dar și lipsa de transparență față de noi și de năvodăreni, consilierii PMP Năvodari nu vor mai susține conducerea societății Termica“ se arată în comunicatul consilierilor PMP Năvodari.

C.S.

2 COMENTARII

  1. Păi dacă sunt de calitate ff proastă cum să nu fie reducere la noi la Românica ce este la reducere sau ofertă sunt neconforme dar nu int pe comercieanți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.