Consilierul judeţean Marian Cruşoveanu: Cuza Vodă este un caz excepţional, trebuie găsite soluţii pentru oamenii de acolo

0
257
Marian Cruşoveanu

Consilierii judeţeni au fost convocaţi joi, 30 aprilie, în şedinţă. Liberalii au avut, în acest context, o intervenţie în ceea ce priveşte bugetul comunei Cuza Vodă, solicitând o alocare suplimentară, având în vedere că o zonă a acestei localităţi este carantinată, iar oamenii de aici susţin că nu mai au cu ce să se întreţină. Amendamentul nu a trecut, preşedintele CJC motivând că nu există bază legală în vederea oferirii acestui sprijin.

“Conform ordonanţelor în vigoare, există posibilitatea, din punctul nostru de vedere, de acordare de fonduri. Comuna Cuza Vodă este un caz excepţional, cu 1600 de persoane în carantină. Primăria Cuza Vodă nu are fonduri să acopere cheltuielile legate de alimente, de produse necesare oamenilor. În plus, trebuie să existe un regim special de ridicare de deşeuri acolo. Oamenii respectivi sunt în mare parte zilieri care nu au resurse materiale. Va trebui să găsim o soluţie pentru ei”, a declarat, pentru Focus Press, consilierul judeţean PNL Marian Cruşoveanu.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.